Блиндирана входна врата код BG-Ale 401

Входна блиндирана врата, изработена от 1,5мм прахово боядисан метал и 8мм ламинирани MDF панели:

Структурата на крилото представлява двойна метална рамка с два лицеви ламинирани MDF панела по 8мм между, които е поставен метален лист с дебелина 1.0мм. Дебелината на крилото е 70мм. Крилото е с пълнеж за шумо- и топлоизолация от полипропилен и полиуретанова пяна, допълнително метално оребряване с П-образни профили с дебелина 1,5мм. Лицевият и задният панел са в два цвята MDF панели - венге и златен дъб, разделени с помощта на алуминиева рамка. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Касата е от 1,5мм прахово боядисан метал с широка 14см, нерегулируема с первази от едната страна. Има вграден праг.

Размери на крилото с касата - 88/201см

Вратата е снабдена е с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.

Възможните посоки на отваряне са: навътре/лява и навътре/дясна, с възможност за обратен монтаж (навън/лява, навън/дясна).

В комплекта са включени: крило, нерегулируема каса и обков, който включва: иноксова сатенирана подвижна дръжка за от двете страни на вратата, шпионка, панти, два секретни патрона.

* Повърхността на вратата подлежи на захабяване в следствие на слънчевите лъчи и влагата, което я прави неподходяща за излагане на директни атмосферни влияния.

Допълнителна информация

  • Цена: 399.00 лв.